Kategorier
Uncategorized

UASS spelar sina första matcher i Superettan nu helgen 9-11 november

Idag fredag kl 18 startar Elitserien och Superettan. UASS förstalag spelar således sina första tre matcher i Superettan nu helgen 9-11 november. I tur och ordning står Växjö, Alingsås och Kristallen på programmet. Vi har ju en förmåga att åka lite jojo mellan olika divisioner i UASS och den här gången är alltså målet att ta sig upp igen. Men Superettan är ingen lätt serie, många lag har förstärkningar och det gäller för oss att tända till. Ni som vill följa evenemanget på plats kan åka till Foresta Lidingö Scandic hotell Eller så kan man följa livepartier via SSFs sida: schack.se

Vi törs utlova god underhållning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *