Kategorier
Uncategorized

Schack i sommar

I och med GP-finalen är UASS program slut för säsongen, men det innebär inte att schacket tar ledigt för sommaren. Vi har exempelvis kvar sista deltävlingen i lördagsblixten som USSS spelar på Uppsala Schackcentrum den 2 juni – senast anmälan kl. 10.00. Inbjudan finns här.

Barn och ungdomar kan också spela schack på sommarlovet under ledning av Viktor Carlfors och Edwin Bannout den 13-15 och 18-20 juni samt 13-17 augusti. Se information hos USSS

I närområdet finns också Arboga Möte en turnering till Ulf Anderssons ära. Samtidigt som Ulf spelar en turnering ihop med bland andra Robert Huebner och Zoltan Ribli så spelas snabbschacks- och blixttävling på Medborgarhuset. Samma helg arrangeras också en karneval i staden så det finns alla möjligheter till nöjen.

Sommar innebär också Schack-SM som detta år äger rum i Ronneby Blekinge mellan 29 juni och 8 juli. Anmälningstiden går ut 10 juni, och då ska anmälningsavgiften vara SSF tillhanda för att man ska slippa efteranmälningsavgift.

Och nästa säsong i UASS börjar den 21 augusti. Då slår vi upp portarna på Storgatan för ännu en säsong i Uppsala Allmänna schacksällskap. Tills dess önskar vi er alla en riktigt god schacksommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *