Kategorier
Uncategorized

Generationskampen Juniorer vs Veteraner slutade oavgjort

Tisdagen den 19 maj spelades näst sista tävlingen vid UASS verksamhet under säsongen 2014-15. Det var dags för den traditionella Generationskampen som spelades mellan ett lag bestående av juniorer och ett lag bestående av veteraner. Slutresultatet blev 6 – 6 och 3 – 3 i båda matcherna. För veteranerna presterade Kurt Ågren och Jan Lindegren bäst med 1,5 av 2 medan Peter A Svensson blev bästa poängplockare bland juniorerna med full pott!

För övriga hölls en mindre blixtturnering som vanns av Börje Jansson före Nils-Erik Berglund och Kurt Ekelund.

Nästa vecka 26 maj, är det ett extra årsmöte klockan 18.00 med anledning av SM-arrangemangen 2016 och därefter GP-final ca 19.00.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *